A Hadtörténeti Gyűjtemény weblapjainak felhasználása
(copyright információ)

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár Hadtörténeti Gyűjteményének Internetes változata azt a célt szolgálja, hogy minél részletesebben bemutassa a Gyűjtemény könyveit, illetve, hogy rendszerezze az azokban megtalálható információkat, s ezt az Internetes közösség tagjai számára is hozzáférhetővé tegye. Ez a kezdeményezés teljesen nonprofit, és az oktatás / kutatás céljait szolgálja.

A fentieket figyelembe véve a Hadtörténeti Gyűjtemény web-lapjai és az azokon található információk sem egészükben, sem részleteikben nem használhatók fel semmilyen kereskedelmi célra. A tanulást / okatatást elősegítő szervereken az anyag előzetes egyeztetést követően (=> aranyi@bibl.u-szeged.hu) tükrözhető, de minden egyes tükrözött lapon / képen fel kell tüntetni forrásként az SZTE Klebelsberg Könyvtár Hadtörténeti Gyűjteményét, a lapokon pedig a Hadtörténeti Gyűjtemény kezdőlapjára mutató linket (=> SZTE Klebelsberg Könyvtár Hadtörténeti Gyűjtemény ) kell elhelyezni.

 

Military Collection Pages – copyright information

The Military History Collection on Szeged University Klebelsberg Library homepage was developed for presenting the books of collection in details, systematizing the information and providing access to them for the internet community. It is a non-profit initiative, just for education and research.

The web-pages, and the information must not be used for commercial purposes either in full or in details. The material can be mirrored on educational / research servers with Zoltán Aranyi's permission (e-mail: aranyi@bibl.u-szeged.hu) and on the condition that "Military Collection" and a link to the collection (=> Szeged UL Military Collection ) should appear on every mirrorred page / picture.

 

Hadtörténeti Gyűjtemény