Látogatás a Könyvtárban

A könyvtár megismertetése céljából hétfői napokon két időpontban (13 és 15 órakor) csoportos könyvtárbemutatókat tartunk, könyvtári túrákat indítunk. A túravezető könyvtárosok felkészülten és lelkesen várják, hogy megmutathassák Könyvtárunkat az Egyetem oktatóinak, dolgozóinak, hallgatóinak, Szeged város lakóinak és minden érdeklődőnek.

Ha ismereteket szeretne szerezni a Könyvtár anyagáról, gyűjteményeiről, szolgáltatásairól, az otthont adó épületről és szeretné azt velünk bejárni, a következő jelentkezési módokat ajánljuk.

Magánszemélyek, kisebb csoportok az alábbi űrlapon jelentkezhetnek:

Név:
SZTE Kar/foglalkozás:
E-mail:
Időpont: Jelenleg nincs meghirdetett időpont.
 

Nagyobb csoportok számára (illetve olyan csoportoknak, amelyeknek semmiképpen sem felel meg az egyik megadott időpont sem) a közvetlen kapcsolatfelvételt javasoljuk:

E-mail:
Telefon: (62) 546-624, (62) 546-634, (62) 546-621

Általános iskolai osztályokat nem áll módunkban fogadni. A középiskolák évfolyamai közül a 11. és 12. osztályosok csoportos látogatását tudjuk biztosítani.

Kérjük, hogy a csoportok az egyeztetett, megbeszélt időpontban az épület Recepciójánál jelezzék megérkezésüket és jövetelük célját. A Recepció értesíteni fogja a túravezetőt.

Az online jelentkező magánszemélyek a Könyvtáron belül, a földszinti Tájékoztató ügyeleti helynél jelentkezzenek be, ahol a túravezető várni fogja őket.

A Ruhatár használata kötelező, a kabátokat, táskákat kérjük a Ruhatárban hagyni.
©2005; SZTE Egyetemi Könyvtár